Connect with us

За мен

Здравейте и от мен! Доста време обмислях идеята да създам собствено място във виртуалния свят, в което да споделям теми свързани с любимите ми спортове и нещата, които ме вълнуват. От близо 20 години съм близо до автомобилните спортове и вярвам, че съм научил доста неща – неща, които с удоволствие бих разказал.

Благодарение на гласуваното ми доверие през годините от хора, на които държа адски много, успях да участвам в много проекти и интересни приключения. Успях да се докосна до магията на Световния рали шампионат благодарение на Тодор Славов и Добромир Филипов, които ме допуснаха до себе си и ми позволиха да им помагам по време на тяхната кариера.

От три години съм директор на пресцентъра на Монбат Рали Сливен – безспорно най-силното и бързо развиващо се българско състезание. Безценен опит и срещи с интересни хора, които също допринесоха за натрупването на много знания и интересни случки.

През миналата година създадохме проект, който имаше за цел да помогне за отразяването на Българския рали шампионат. Вярвам, че той също дава положителна насока в развитието на рали спорта у нас.

Мисля, че дойде времето, в което мога да си позволя да изразя спокойно мнението си и тази страница ще бъде мястото, където това ще се случи.

Надявам се, че ще научите интересни неща за любимите ни спортове и темите, които ще засягам ще бъдат занимателни за вас.

 

Newsletter Signup

Copyright © 2019 RacingFactory.

Connect
Newsletter Signup